Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 82g118kcal13.1g0g7.3g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha16g47kcal0.5g1g4.5g0g
Tilli, tuore 9g2.8kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g335kcal27.8g2.2g23.8g0.4g
Valittu annoskoko108g168kcal13.9g1.1g11.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna54g84kcal7g0.6g6g0.1g
Arvot/100g100g156kcal12.9g1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571