Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g13g1.7kcal0.2g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 63g47kcal1.2g9.6g0.1g0.6g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 2g2.6kcal0.1g0.3g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.9g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g264kcal8.2g20.6g15.8g1.2g
Valittu annoskoko108g132kcal4.1g10.3g7.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g66kcal2.1g5.2g4g0.3g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174