Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g29g50kcal4.7g0.1g3.5g0g
Vesi37g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 14g6.7kcal0.2g1.3g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.7g1.8kcal0.1g0g0.2g0g
Aromisuola (5g)0.7g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g18g20kcal0.4g0.7g1.8g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g6.6g25kcal0.1g6g0g0g
Sinappi 1.8g2.3kcal0.1g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g212kcal11.2g16.8g11.2g0.4g
Valittu annoskoko108g106kcal5.6g8.4g5.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna54g53kcal2.8g4.2g2.8g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.2g7.8g5.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857