Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 35g14kcal0.4g2.4g0.1g0.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g7g18kcal1.9g0g1.2g0g
Hunaja 1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g9g5.6kcal0.1g0.5g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g91kcal5.2g8.2g3.8g2g
Valittu annoskoko108g46kcal2.6g4.1g1.9g1g
Annoskoko puolitettuna54g23kcal1.3g2.1g1g0.5g
Arvot/100g100g43kcal2.4g3.8g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111