Paistettua kesäkurpitsaa tomaatin kera

Nosta paistinpannun lämpö kovaksi.

Leikkaa kesäkurpitsasta siemenet pois, pilko sopiviksi suupaloiksi.

Paistakovassa lämmössä, lisää timjami ja puolitetut kirsikkatomaatit.

Kypsennä.

Lopuksi lisää loraus balsamicoa ja anna hieman vetäytyä kasaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 77g14kcal0.4g1.9g0.3g0.5g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)27g5.5kcal0.2g1g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g8kcal0g0g0.9g0g
Timjami 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Mustapippuri, annos 1g0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g2.2g2.1kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g61kcal1.2g7g2.6g1.2g
Valittu annoskoko108g31kcal0.6g3.5g1.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g15kcal0.3g1.8g0.7g0.3g
Arvot/100g100g28kcal0.6g3.3g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422181