Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha28g47kcal5.3g0g2.8g0g
Kaali, valkokaali56g12kcal0.7g1.9g0.1g1.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g11g3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.2g0.3kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 2.8g9kcal0.2g1.8g0.1g0.2g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana215g195kcal12.8g9.2g11.6g3.6g
Valittu annoskoko108g98kcal6.4g4.6g5.8g1.8g
Annoskoko puolitettuna54g49kcal3.2g2.3g2.9g0.9g
Arvot/100g100g91kcal5.9g4.3g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423