Kasvisminestrone

Mausteet: sitruunapippuri, savupaprikajauhe

Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipuli öljyssä.

Lisää porkkanat ja jatka kuullottamista jonkin aikaa.

Lisää vesi, spaghetti, tomaattimurska, liemikuutio ja mausteet.

Keitä, kunnes spagetit ovat kypsyneet.

Lisää pavut ja jatka keittämistä, kunnes pavut ovat kuumia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Sirahvi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g27g10kcal0.3g1.8g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.8g7.3kcal0g0g0.8g0g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka5.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Rakettispagetti, keittämätön, 1dl=n.50g (Myllynparas), annos 100g5.5g19kcal0.7g3.8g0.1g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.7g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 55g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g86kcal2.6g13.2g2.2g1.2g
Valittu annoskoko108g43kcal1.3g6.6g1.1g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g22kcal0.7g3.3g0.6g0.3g
Arvot/100g100g40kcal1.2g6.1g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=302625