Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 29g10kcal1.3g0.6g0.1g0.7g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g11g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi58g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g7.3g12kcal0.1g0.4g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g49kcal3.2g2.2g2.6g1.4g
Valittu annoskoko108g25kcal1.6g1.1g1.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g12kcal0.8g0.6g0.7g0.4g
Arvot/100g100g23kcal1.5g1g1.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026