Kastike kasslerille (nyhtöpossulle)

Ota kasslerin paistinrasva talteen ja tee siitä tämä pippurinen kastike.

Jatka rasvaa vedellä ja kuumenna.

Jätä vedestä 1,5-2dl suurustusta varten.

Sekoita kylmään veteen riisijauhot ja kaada nauhana kuumaan liemeen koko ajan sekoittaen.

Lisää kerma.

Mausta reilulla mustapippurilla ja maustepippurilla.

Kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistinrasva laardi 128g1099kcal1.6g0g123.5g0g
Vesi719g0kcal0g0g0g0g
Riisijauho, gluteeniton (Risenta), annos 25g85g296kcal5.1g64g1.2g2g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g135g458kcal2.7g4g47.2g0g
Maustepippuri, annos 1g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3.6g10kcal0.4g1.4g0.1g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g3725kcal19.6g138.8g344g6g
Valittu annoskoko1071g1863kcal9.8g69.4g172g3g
Annoskoko puolitettuna536g931kcal4.9g34.7g86g1.5g
Arvot/100g100g174kcal0.9g6.5g16.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458522