Kaalikeitto talven alle

Värikäs keitto kylmän kosteisiin keleihin!

Valkokaali, punakaali pieneks.

Vesi kattilaan, kaalit sinne.

Karkeaksi raastetut porkkana ja lanttu lisätään kattilaan.

Paprika, purjo, sipuli suikaleeksi ja kattilaan.

Tomaattimurska seoksen päälle.

Ja jotain sieniä pitää laittaa mukaan.

Tähän laitoin kuivattuja mustatorvisieniä, käy keittoihin.

Sekoita.

Mausta.

Lisää myös ½tl pippurisekoitusta, jos tunnet niin.

Niin, ja Aromat antaa syvyyttä makuun.

Keittele mielenmukaan muutamia tunteja.

Nauti ja laihdu!

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Jalopeura
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 161g45kcal1.9g6.6g0.3g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 404g0kcal0g0g0g0g
Punakaali 116g30kcal1.8g4g0.2g2.2g
Purjosipuli 33g7.5kcal0.6g0.8g0.1g0.7g
Lanttu 22g6.2kcal0.2g1g0.1g0.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g51g14kcal0.3g3g0.1g1.3g
Paprika punainen 19g5.7kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)215g54kcal2.2g11.8g0g3g
Riistafondi (Touch of taste), annos 15g5.4g3kcal0.3g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.7kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Soijakastike 3.2g1.9kcal0.2g0.3g0g0g
Chilikastike makea (Rainbow), annos 20g4g7.7kcal0g1.8g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.4g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g370kcal16.4g64.6g2g23.8g
Valittu annoskoko1071g185kcal8.2g32.3g1g11.9g
Annoskoko puolitettuna536g93kcal4.1g16.2g0.5g6g
Arvot/100g100g17kcal0.8g3g0.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145823