Kimmon Nakkikeitto

Laita 1,5 l vettä ja paistinpannu kuumenemaan.

Pilko 6 keskikokoista perunaa pieniksi ja laita kiehuvaan suolaveteen.

Pilko perunoiden kypsyessä 15 kalkkunanakkia pieniksi ja ruskista ne pannulla.

Kaada nakit ja kaksi lihaliemikuutiota pataan.

Kun perunat tuntuvat haarukalla viittä vaille kypsiltä, kaada sekaan 1-2 pussia keittojuureksia.

Odota pari minuuttia ja tarjoile.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

Juhanii
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalkkunanakki Atria 5%367g367kcal44g9.5g17.6g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.9g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g524g315kcal7.9g68.2g0.5g4.7g
Keittojuurekset, Rainbow175g44kcal1.6g8.4g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g1478kcal107.8g172.8g39.4g9.4g
Valittu annoskoko1071g739kcal53.9g86.4g19.7g4.7g
Annoskoko puolitettuna536g370kcal27g43.2g9.9g2.4g
Arvot/100g100g69kcal5g8.1g1.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154645