Bataatti-mungpapukeitto

Liota mungpapuja jääkaapissa n. 8 h ennen keittämistä.

Pilko porkkanat, sipuli ja bataatti paloiksi.

Lisää vettä päälle niin, että juurekset peittyvät ja keitä 10 min. Lisää sitten liotetut pavut sekaan ja keitä vielä 10-15 min. kunnes juurekset on pehmenneet.

Soseuta ja lisää vettä tarvittaessa.

Mausta.

236kCal/annos

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 306 grammaa

K1rs1kka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, kuorittu 152g123kcal2.4g25.6g0.1g4.6g
Mungpapu, Risenta234g677kcal56.1g93.4g2.3g0g
Sipuli 64g19kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Kurkuma, annos 2g2.3g1.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 12g13kcal0.9g1.9g0.1g0.2g
Korianteri, tuore, annos 20g23g4.7kcal0.5g0.9g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 584g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2142g1676kcal121.4g249.8g5.4g13.2g
Valittu annoskoko1071g838kcal60.7g124.9g2.7g6.6g
Annoskoko puolitettuna536g419kcal30.4g62.5g1.4g3.3g
Arvot/100g100g78kcal5.7g11.7g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207344