Vuohenjuusto-tomaattikeitto

Kuullota kattilassa sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet (paprika, pippuri, suola, basilika yms) sekä paloittele juusto joukkoon.

Lisää hieman smetanaa tai kermaa makua pehmentämään.

Soseuta ja tarjoa raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g915g320kcal9.1g62.2g4.6g12.8g
Vuohenjuusto (raaka) (Petit chebra), annos 180g69g207kcal13g0.1g17.2g0g
Smetana 20 % (Deliciest), annos 25g20g41kcal0.6g0.6g4g0g
Valkosipulinen salaatinkastike, Rainbow17g43kcal0.1g1.3g4.3g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Oliiviöljy 5.7g51kcal0g0g5.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2144g1348kcal46.8g132.8g71.8g27.4g
Valittu annoskoko1072g674kcal23.4g66.4g35.9g13.7g
Annoskoko puolitettuna536g337kcal11.7g33.2g18g6.9g
Arvot/100g100g63kcal2.2g6.2g3.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=330094