Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi935g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g4673g2290kcal65.4g364.5g65.4g42.1g
Valkosipuli, tuore, silputtu187g194kcal14.8g30.5g1.1g3.9g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Jauheliha, sika-nauta 3738g8278kcal654.2g0g635.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g21777kcal1481g834.8g1405.8g107.8g
Valittu annoskoko10000g10888kcal740.5g417.4g702.9g53.9g
Annoskoko puolitettuna5000g5444kcal370.3g208.7g351.5g27g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811