Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 4191g954kcal23.5g144.6g12.6g58.7g
Sipuli (kuorittu)922g249kcal12g44.3g1.8g15.7g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g252g2263kcal0g0g251.5g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g25g43kcal2g8g0.2g0g
Salaatti, jäävuori tuore1257g126kcal13.8g10.1g2.5g12.6g
Vesi, vesijohtovesi 3353g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g7270kcal102.6g414g537.2g174g
Valittu annoskoko10000g3635kcal51.3g207g268.6g87g
Annoskoko puolitettuna5000g1818kcal25.7g103.5g134.3g43.5g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839