Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g873g2792kcal87.2g567.1g17.4g91.6g
Vehnäjauho puolikarkea 873g2994kcal88.9g610.7g10.5g30.5g
Vesi2282g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g4430g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g67g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1477g2048kcal184.6g4.4g144.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g15666kcal721.4g2364.4g345.2g244.2g
Valittu annoskoko10000g7833kcal360.7g1182.2g172.6g122.1g
Annoskoko puolitettuna5000g3917kcal180.4g591.1g86.3g61.1g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.8g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274