Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 751g1377kcal142.7g0g90.1g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 3.8g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 34g299kcal0g0g33.8g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)188g160kcal1.9g6.6g13.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g38g11kcal0.4g1.5g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruskea suuruste, Maizena23g86kcal0.2g20.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2148g3885kcal291.4g61.2g274.6g1.2g
Valittu annoskoko1074g1942kcal145.7g30.6g137.3g0.6g
Annoskoko puolitettuna537g971kcal72.9g15.3g68.7g0.3g
Arvot/100g100g181kcal13.6g2.8g12.8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912