Kanalasagne

Sulata voi kattilassa, lisää vehnäjauho.

Lisää maitoa ja kiehauta.

Sekoita ja anna suurustua.

Lisää 200g juustoraaste.

Paista kanat, lisää hiukan vehnäjauhoja ja pari desiä vettä.

Kastike suurustuu, lisää sinappia, ketsuppia ja koskenlaskijaa.

Lado lasagnelevyjen kanssa vuorotellen.

Päälle jää juustokastike ja juustoraaste.

Jos haluat nopeuttaa kypsymistä, keitä vesi, laita lasagnelevyt kuumaan veteen noin 5 minuutiksi ennen kuin ladot vuoan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Sipilae
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermajuusto 17% (Pirkka), annos 40g152g418kcal44.1g0.2g25.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 38g130kcal3.9g26.6g0.5g1.3g
Lasagnelevy, täysjyvä (Myllyn paras), annos 12g70g241kcal8.6g47g0.6g5.4g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g18g49kcal3.3g0g3.9g0g
Sinappi 9g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 584g266kcal17.5g28g8.8g0g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.3g0g
Ketsuppi, euro shopper11g11kcal0.1g2.4g0.1g0.1g
Kariniemen kananpojan Fileesuikaleet hunajamarinadissa175g230kcal31.6g2.3g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g2967kcal219.4g215.8g130.2g14g
Valittu annoskoko1074g1484kcal109.7g107.9g65.1g7g
Annoskoko puolitettuna537g742kcal54.9g54g32.6g3.5g
Arvot/100g100g138kcal10.2g10g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339826