Kasvisgratiini

Kiehauta kukkakaali ja parsakaali, kaada ne voideltuun uunivuokaan.

Viipaloi kesäkurpitsa (juustohöylällä helppoa) ja paista pannulla voissa, mausta maun mukaan.

Lisää kesäkurpitsa sekä juustoraaste uunivuokaan ja kaada kerma päälle.

Uuniin 200 astetta, noin puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Norimi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g292g58kcal5.3g6.4g0.9g0g
Parsakaali pakaste Rainbow292g58kcal8.8g5.8g0g7.3g
Kesäkurpitsa117g20kcal0.5g2.9g0.7g0.8g
Juusto, Valio arkijuusto82g270kcal22.1g0g19.6g0g
Crea ruokakerma pippurijuusto (Valio), annos 100g234g280kcal5.4g11.2g23.4g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g58g164kcal11.1g0g12.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2149g1701kcal106.4g52.6g114.8g16.2g
Valittu annoskoko1075g850kcal53.2g26.3g57.4g8.1g
Annoskoko puolitettuna537g425kcal26.6g13.2g28.7g4.1g
Arvot/100g100g79kcal5g2.4g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438207