Naudanlihapata

Ruskista liha kevyesti ilman rasvaa.

Laita pataan.

Pilko sekaan sipulit, porkkana, valkosipuli.

Laita myös fondi mukaan.

Mausta muuten maun mukaan vaikka pippurilla ja timjamilla.

Lisää lopuksi punaviini ja vesi.

Laita uuniin 150 asteeseen n. kahdeksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti 375g416kcal81.1g0g9.7g0g
Fond du chef, beef (Knorr), annos 100g21g19kcal0.6g0.7g1.5g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g75g21kcal0.4g4.5g0.1g1.9g
Punasipuli, kuorittu, 100g75g20kcal1g3.6g0.1g1.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g6g6.2kcal0.5g1g0g0.1g
Vesi262g0kcal0g0g0g0g
Punaviini 262g185kcal0.8g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2151g1333kcal168.8g20.6g22.8g6.8g
Valittu annoskoko1076g667kcal84.4g10.3g11.4g3.4g
Annoskoko puolitettuna538g333kcal42.2g5.2g5.7g1.7g
Arvot/100g100g62kcal7.8g1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=327003