Jiiveen yrttibroiler

Leikkaa broilerin rinnat halki, saadaksesi litteät tasapaksut palat kaikista.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Sulata makuvoi pannulla ja lisää broilerit pannulle.

kypsennä keskilämmöllä, jottei mikään pääsisi palamaan.

Paista Broilereita molemmin puolin noin 3-4minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.

Varo kypsentämästä yli jolloin fileet kuivuvat ja tulevat koviksi.

Nosta kypsät fileet tarjolle ja lusikoi loppu voi kastikkeeksi.

Ohje mukailtu Akseli Herlevin kirjasta Täydellä sydämellä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 269 grammaa

Jaska78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 801g858kcal184.9g0g12g0g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Voi, 1 tl, 5 g120g877kcal1.2g1.2g96.1g0g
Aurinkokuivattu tomaatti28g51kcal0.8g3.4g3.9g0g
Valkosipuli 24g26kcal1.9g3.9g0.1g0.5g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16g7.5kcal0.2g1.2g0.2g0.5g
Kapris etikkaliemessä, Figaro16g4.9kcal0.3g0.7g0.1g0.5g
Sardiini, John West 90 g, oliiviöljyssä 90 g24g52kcal5.5g0g3.4g0g
Sardelli accuiughe in olio extravergine di oliva (Casa rinaldi), annos 10g24g156kcal7.2g0g9.6g0g
Kalamata Oliivi, vähäsuolainen (Amalthia s.a.), annos 100g20g23kcal0.2g1.3g2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g4111kcal404.4g23.6g254.8g4.4g
Valittu annoskoko1076g2055kcal202.2g11.8g127.4g2.2g
Annoskoko puolitettuna538g1028kcal101.1g5.9g63.7g1.1g
Arvot/100g100g191kcal18.8g1.1g11.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334029