Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g954g296kcal11.8g69.5g1.9g29.6g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g60g235kcal19.8g0g17g0g
Sitruunamehu, laimentamaton50g11kcal0.1g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2152g1083kcal63.4g140.6g37.8g59.2g
Valittu annoskoko1076g541kcal31.7g70.3g18.9g29.6g
Annoskoko puolitettuna538g271kcal15.9g35.2g9.5g14.8g
Arvot/100g100g50kcal2.9g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646