Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)45g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kirjolohifilee 240g397kcal40.2g0g26.4g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g5g13kcal1g1.1g0.5g0g
Flora culinesse7.5g56kcal0g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%100g160kcal2.7g2.7g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2155g1490kcal94.4g58.8g96.8g4.8g
Valittu annoskoko1078g745kcal47.2g29.4g48.4g2.4g
Annoskoko puolitettuna539g373kcal23.6g14.7g24.2g1.2g
Arvot/100g100g69kcal4.4g2.7g4.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506