Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g125g18kcal2.4g1.5g0.3g0g
Kananmuna, keitetty 207g295kcal25.8g0.6g21.2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro9g2.9kcal0.2g0.4g0g0.3g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 626g474kcal11.7g96.5g1.3g6.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Sinappi 20g26kcal0.9g2.8g1.2g0.3g
Valkoviinietikka (Rajamäen)9g1.9kcal0g0.6g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 56g498kcal0g0g56.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2155g2643kcal82.6g207.2g160.8g14.6g
Valittu annoskoko1077g1322kcal41.3g103.6g80.4g7.3g
Annoskoko puolitettuna539g661kcal20.7g51.8g40.2g3.7g
Arvot/100g100g123kcal3.8g9.6g7.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174