Porkkanakakku

Kuivat ainekset:

5dl vehnäjauhoja
4dl sokeria
4tl leivinjauhetta
2tl kanelia
1dl mantelirouhetta

Kosteat ainekset:
6dl porkkanaraastetta
1,25dl rypsiöljyä
4 kananmunaa

Sekoita ensin kuivat aineet ja lisää sitten loput.

Voitele rengasvuoka ja paita kakkua 150c noin 50 minuuttia.

Odota jäähtymistä ja kuorruta.

Kuorrutus:

100gr tuorejuustoa
1rkl margariinia
225gr tomusokeria
1tl vaniljasokeria
Sekoita ja levitä kakun päälle.

Loppusilaukseksi:
100 gr wiener crush rouhetta.

Ei todelankaan laihduttajan kakkku, mutta hyvää silloin tällöin!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Centrum

Truu sanoi...

Tästä tulee kivasti pellillinen kakkua :) paistoajaksi muutin n. 35-40 min.

sunnuntai 30.08.2009 klo 21:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Wiener Nougat Crush (Fazer), annos 150g59g225kcal4g35.7g15.8g0g
Flora, vihreä 70%8.8g54kcal0g0g6.1g0g
Philadelphia extra light tuorejuusto 5%59g64kcal6.4g2g3g0.3g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.3g9kcal0g2.3g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g132g526kcal0g131.5g0g0g
Porkkanaraaste 200g213g58kcal1.3g11.3g0.4g5.3g
Rypsiöljy rainbow54g489kcal0g0g54.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu129g162kcal14.1g0.4g11.6g0g
Mantelirouhe pirkka (Pirkka)26g154kcal5.4g1.7g13.9g1.9g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g4.7g17kcal0.2g3.7g0.2g0g
Leivinjauhe 12g21kcal0.6g4.4g0g0.1g
Taloussokeri, Dan Sukker, 1 dl199g795kcal0g198.8g0g0g
Vehnäjauho X-tra181g634kcal23.6g128.7g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g6419kcal111.2g1041g214.8g15.2g
Valittu annoskoko1078g3210kcal55.6g520.5g107.4g7.6g
Annoskoko puolitettuna539g1605kcal27.8g260.3g53.7g3.8g
Arvot/100g100g298kcal5.2g48.3g10g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58496