Sieni-porkkanamuhennos

250 g suppilovahveroita
100 g porkkanasuikaleita
1 (100g) sipuli
5 (35g) valkosipulin kynttä
suolaa myllystä
Sitruunapippuria ( ei sisällä suolaa)
1 tl Provencale yrttimauste
1 rkl Luomu kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Flora Culinesse
Muutama tippa sitruunaa

1) Sienet, sipulit ja porkkanasuikaleet freesataan Flora Culinesse ja luomu rypsiöljy seoksessa.

2) Kaurakermavalmiste lisätään
3) Maustetaan sitruunapippurilla, yrttimausteella, suolalla ja muutamalla tipalla sitruunamehua
4) Maistetaan
5) Muhennos on hyvää esimerkiksi lohimedaljonkien, itsetehtyjen lihapullien tai vaikka uunijuuresten kanssa.

Jos jotakin jää tähteeksi, sen voi syödä lämpimän voileivän päällä.

Ei kun nautiskelemaan!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Marjusaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g439g132kcal4.4g17.6g1.3g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g176g49kcal1.1g10.5g0.4g4.4g
Sipuli (kuorittu)176g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Valkosipuli 62g67kcal4.9g10g0.4g1.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 24g210kcal0g0g23.7g0g
Flora culinesse26g195kcal0g0g21.6g0g
Kaurakermavalmiste, purkki (Oatley), annos 250g176g158kcal1.8g10.5g12.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g1716kcal29g114g120.2g20.2g
Valittu annoskoko1078g858kcal14.5g57g60.1g10.1g
Annoskoko puolitettuna539g429kcal7.3g28.5g30.1g5.1g
Arvot/100g100g80kcal1.3g5.3g5.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313026