Juurespihvit

Keitä ja kuori perunat, pilko juurekset ja keitä tarvittaessa 10 min. Raasta kasvikst karkeaksi raasteeksi, lisää joukkoon pilkottu sipuli.

Sekoitamjoukkoon muna, jauhot, suola ja mausteet.

Annostelepihviseosta pannulle ja tasoita pihveiksi.

Paista molemmilta puolilta 3-4 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Lammiju
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna keitetty394g268kcal5.9g58g0.8g3.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g114g32kcal0.7g6.8g0.2g2.8g
Palsternakka 219g139kcal1.1g25.9g0.9g9.9g
Kesäkurpitsa zucchini 219g40kcal1.2g5.5g0.9g1.5g
Sipuli (kuorittu)53g14kcal0.7g2.5g0.1g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.3g0.2g0.6g
Kananmuna kuorineen punnittu53g66kcal5.8g0.2g4.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl8.8g79kcal0g0g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2156g1397kcal34.4g222.4g33.2g37.8g
Valittu annoskoko1078g699kcal17.2g111.2g16.6g18.9g
Annoskoko puolitettuna539g349kcal8.6g55.6g8.3g9.5g
Arvot/100g100g65kcal1.6g10.3g1.5g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348641