Kauralastut, Tuulikin

Voi sulatetaan, kaurahiutaleet sekoitetaan voisulaan.

Muna ja sokeri vatkataan ja sekoitetaan kaurahiutaleiden joukkoon.

Vehnäjauhot, joihin leivinjauhe on sekoitettu, lisätään.

Muodostetaan kokkareita pellille ja paistetaan n. 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 12 grammaa

Kiurunkannus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valio Voi laktoositon vähäsuolainen22g158kcal0.2g0.2g17.5g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl29g99kcal4.1g16.3g2g3.2g
Sokeri 37g148kcal0g36.4g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl16g21kcal2.1g0g1.3g0g
Leivinjauhe 1.5g2.6kcal0.1g0.6g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai2.9g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g877kcal13.8g111.2g41.8g6.6g
Valittu annoskoko108g439kcal6.9g55.6g20.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna54g219kcal3.5g27.8g10.5g1.7g
Arvot/100g100g406kcal6.4g51.4g19.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149224