Helpot lohipuikot

Anna lohipalojen suaa pari tuntia.

Viipaloi halkaistu purjo.

Puolita kohmeiset kalat puikkomaisikse.

Mittaa vehnäjauhot lautaselle ja sekoita joukkoon mustapippuria.

Kierittele lohipuikot vehnäjauhossa.

Kuumenna paistokasarissa rasva ja ruskista lohipuikot.

Lisää kasariin purjot ja kuullota niitä hetki.

Kaada joukkoon maito ja kerma.

Pane päälle kansi ja anna hautua viisi minuuttia.

Ripottele pinnalle halutessasi suolaa.

Tarjoa perunoiden ja salaatin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Deijaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Purjosipuli 14g3.2kcal0.3g0.3g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Lohipakaste PIRKKA56g101kcal11.2g0g6.2g0g
Mustapippuri 0.9g2.6kcal0.1g0.3g0g0.2g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 14g4.8kcal0.4g0.7g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl14g12kcal0.2g0.6g1g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g334kcal25.4g10.2g20.8g1.4g
Valittu annoskoko108g167kcal12.7g5.1g10.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna54g84kcal6.4g2.6g5.2g0.4g
Arvot/100g100g155kcal11.8g4.7g9.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188124