Kesäkurpitsa-pekonipaistos

1 kesäkurpitsa
1 iso sipuli
140 g pekonikuutioita
3 rkl kinkkusulatejuustoa
2 dl kermaa
grillimaustetta
10 g voita

Viipaloi kesäkurpitsa ja hienonna sipuli.

Kuullota ne voissa pannulla.

Lisää pekonikuutiot ja paista kypsäksi.

Mausta.

Lisää kerma ja sulatejuusto ja anna hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 144 grammaa

Duumimamma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa, paistettu, 100g19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0g
Sipuli, paistettu 15g15kcal0.2g0.7g1.2g0.3g
Pekoni, paistettu 26g135kcal4.3g0g13.3g0g
Kinkkusulatejuusto, Ingman, 9%, 10g8.5g13kcal1.5g0.1g0.8g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 38g124kcal0.8g1.1g13.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g608kcal13.8g4.8g60g0.6g
Valittu annoskoko108g304kcal6.9g2.4g30g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g152kcal3.5g1.2g15g0.2g
Arvot/100g100g281kcal6.4g2.2g27.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214776