Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Annu81
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Kesäkurpitsa33g5.6kcal0.1g0.8g0.2g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Aurajuusto16g54kcal3.2g0g4.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g192kcal7.2g5.8g15.6g2g
Valittu annoskoko108g96kcal3.6g2.9g7.8g1g
Annoskoko puolitettuna54g48kcal1.8g1.5g3.9g0.5g
Arvot/100g100g89kcal3.3g2.7g7.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=224569