Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 44g24kcal0.7g5.7g0.1g0.4g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g19g57kcal3.6g0.1g4.7g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g306kcal15.6g12.6g22g1g
Valittu annoskoko108g153kcal7.8g6.3g11g0.5g
Annoskoko puolitettuna54g76kcal3.9g3.2g5.5g0.3g
Arvot/100g100g142kcal7.2g5.8g10.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268874