Kesäkurpitsalöllerö

350 gr kesäkurpitsaa raastettuna lisää joukkoon 2 munaa, pirkka grillijuusto 225 gr, sämpyläjauhoja 1,5 dl, purjoa raastettuna 100-150 gr ja rypsiöljyä 0,55 dl, suolaa ja pippuria maun mukaan.

Sekoita aineet ja leivo pihvejä, paista pannussa kunnes kypsän oloisia.

Syö ja nauti

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Takusa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa39g6.7kcal0.2g1g0.2g0.3g
Kanamuna kuoreton, annos 100g14g19kcal1.7g0g1.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 9g28kcal0.9g5.3g0.2g0.5g
Purjosipuli 17g3.9kcal0.3g0.4g0g0.4g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Grillijuusto pirkka (Pirkka), annos 100g25g62kcal4.3g0.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g300kcal14.8g15g20g2.4g
Valittu annoskoko108g150kcal7.4g7.5g10g1.2g
Annoskoko puolitettuna54g75kcal3.7g3.8g5g0.6g
Arvot/100g100g139kcal6.8g6.9g9.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=373630