Täytetyt pizzapaprikat

Halkaise paprikat pitkittäin.

Paista jauheliha ilman rasvaa.

Lisää paistettuun jauhelihaan silputtu sipuli ja tomaatti, murskaa valkosipuli.

Lisää tomaattipyre.

Mausta suolalla, pippurilla ja pizza mausteella ym mitä ikinä tulee mieleen.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja ripottele pinnalle juustoraaste.

Voit myös halutessa korvata jauhelihan vaikka tonnikalalla tai laittaa puolet ja puolet.

Myös jalopenot tuovat kivaa lisä potkua.

Samoin vaikka oliivit tai ananas.

Mausta lempi pizzasi tavoin..

:-)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

1000683
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 32g73kcal6.1g0g5.5g0g
Paprika punainen 40g12kcal0.4g1.8g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)8g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Valkosipuli 1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Polar 10% (Valio)8g17kcal2.6g0g0.8g0g
Tomaattisose tomaattipyree 2.4g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g220kcal19g6.6g13g2.2g
Valittu annoskoko108g110kcal9.5g3.3g6.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna54g55kcal4.8g1.7g3.3g0.6g
Arvot/100g100g102kcal8.8g3.1g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378051