Rahkavoitaikina

Sekoita rahkaan pehmeä voi. Nypi joukkoon kuivat aineet.

Sekoita nopeasti tasaiseksi.

Muotoile taikina suorakaiteeksi ja pane se muovin sisällä jääkaappiin 1/2 tunniksi.

Käytä taikinaa luumutorttuihin tai suolaisiin pasteijoihin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki35g20kcal3g1.8g0.1g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g35g254kcal0.4g0.4g28.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 37g126kcal3.7g25.7g0.4g1.3g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g802kcal14.2g56.4g57.4g2.6g
Valittu annoskoko108g401kcal7.1g28.2g28.7g1.3g
Annoskoko puolitettuna54g201kcal3.6g14.1g14.4g0.7g
Arvot/100g100g371kcal6.6g26.1g26.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94330