Omenapiirakka

Sekoita kananmunat, sokeri ja maito, lisää jauhoit ja leseet (joihin lisätty leivinjauho).

Päälla maun mukaan omenia jotka pyöritelty sokerissa ja kanelissa.

Lado omenat päälle tai paista ensin pohjaa esim. 5 min ja sitten lisää omenat.

Noin 200 astetta ja 20 - 30 min.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Sarilau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl6.5g59kcal0g0g6.5g0g
Omena, keskikokoinen 200g52g18kcal0.1g3.7g0.2g0.9g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt16g7.2kcal0.5g0.7g0.2g0g
Leseseos (3 viljan)5.2g13kcal0.9g1.8g0.3g1.6g
Sokeri 2.2g9kcal0g2.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.9g3.3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g367kcal7.2g45.8g16.4g5.8g
Valittu annoskoko108g184kcal3.6g22.9g8.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna54g92kcal1.8g11.5g4.1g1.5g
Arvot/100g100g170kcal3.3g21.2g7.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=246109