Makkara-makaronipannu

Keitä makaroni
Pilko makkara ja sipuli pieneksi.

Myös makkara ihan pieneksi, minimissään neljään osaan.

Makaroni kun on kypsää valuta vesi pois.

Paista makkaraa ja sipulia pannulla jonkin aikaa, lisää mausteita.

Lisää makaronit kun mielestäsi makkarat näyttävät hyviltä.

Lisää pannulle vihanessekoitus ja paista kunnes vihannekset on lämmenneet.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 173 grammaa

Missmau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 39g42kcal1.6g7.6g0.3g0.7g
Hk, sininen lenkki 580g45g105kcal4.5g2.9g8.2g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vihannessekoitus, pakaste Pirkka20g6.9kcal0.5g0.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana216g308kcal13.4g23.2g17.4g1.8g
Valittu annoskoko108g154kcal6.7g11.6g8.7g0.9g
Annoskoko puolitettuna54g77kcal3.4g5.8g4.4g0.5g
Arvot/100g100g143kcal6.2g10.7g8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385876