Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 6.4g4.8kcal0.8g0.1g0g0.4g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.6g23kcal0g0g2.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 61g209kcal6.2g42.7g0.7g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g474kcal14g85.6g6.6g5g
Valittu annoskoko108g237kcal7g42.8g3.3g2.5g
Annoskoko puolitettuna54g119kcal3.5g21.4g1.7g1.3g
Arvot/100g100g219kcal6.5g39.5g3g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049