Hernekeitto

Liota herneet 2 litrassa vettä yön yli.
Kun alat keittää soppaa, lisää joukkoon laakerinlehtiä, kokonaisia maustepippureita, liemikuutiot ja porkkanat ja sipulit.

Keitä 2 tuntia, lisää vielä vettä 0,5 litraa.

Lisää kinkut.

Lisää lopuksi kerma ja anna vielä hetken hautua.

Tarkista suola.

Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kimbbaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne, kuivattu, Rainbow13g35kcal2.2g7.9g0.1g1.3g
Palvikinkku HK 3%15g15kcal2.7g0.1g0.5g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)8.8g14kcal0.2g0.2g1.3g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.3g1.8kcal0g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g136kcal10.2g17.4g4g3.2g
Valittu annoskoko109g68kcal5.1g8.7g2g1.6g
Annoskoko puolitettuna54g34kcal2.6g4.4g1g0.8g
Arvot/100g100g63kcal4.7g8g1.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281380