Parsakaali-sipulikeitto

Keitä parsakaali kasvisliemessä, kuullota sipuli öljyssä ja lisää siihen hunaja.

Soseuta parsakaali ja lisää lopuksi siihen makea sipuli.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 434 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 38g13kcal1.7g0.7g0.1g0.9g
Sipuli 6.9g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Hunaja 0.9g2.9kcal0g0.7g0g0g
Kasvisliemi laimennettu 63g5.8kcal0.2g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g59kcal4g4g2.4g2g
Valittu annoskoko109g30kcal2g2g1.2g1g
Annoskoko puolitettuna54g15kcal1g1g0.6g0.5g
Arvot/100g100g27kcal1.8g1.8g1.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412266