Gluteeniton maustekakku, (itsetehty)

Tavallisella kuivakakun ohjeella.

Rasvat ja sokeri sekaisin, munat perään ja lopuksi kuivat aineet.

Jotta kakku on gluteeniton, vuoka on voideltava hyvin ja sen voi jauhottaa esim.

gluteenittomalla jauhoseoksella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Juanada
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 80 % laktoositon 31g219kcal0.2g0g24.6g0g
Neilikka, annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.6g1.9kcal0.1g0.4g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.8kcal0g0.4g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 26g88kcal0g21.4g0g0.4g
Sokeri 27g108kcal0g26.5g0g0g
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g911kcal6g101.4g53.4g1.2g
Valittu annoskoko108g455kcal3g50.7g26.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna54g228kcal1.5g25.4g13.4g0.3g
Arvot/100g100g420kcal2.8g46.8g24.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=72094