Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g56g96kcal10.7g0g5.6g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)2.8g8.7kcal0.5g1.5g0.1g0.4g
Oivariini, 80 normaalisuolainen1g7.1kcal0g0g0.8g0g
Suolakurkku (Rainbow)3.5g1.1kcal0g0.2g0g0g
Vesi42g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light1.4g2.5kcal0.1g0.1g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.4g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana217g235kcal22.8g3.8g13.8g0.8g
Valittu annoskoko109g117kcal11.4g1.9g6.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g59kcal5.7g1g3.5g0.2g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.8g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014