Hirvenliha pihvi

Hirven paisti liha leikataan pihviksi, maustetaan grillimauste ja korppujauho seoksessa, paistamiseen floraa.

Paistetut pihvit laitetaan kattilaan muhimaan n. 1tunniksi jossa vettä ja kikkomannia, ruskista korppujauhoa ja lisää kattilaan

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Teppma
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora margariini 60, annos 10g11g58kcal0g0g6.4g0g
Hirvenliha 98g110kcal20.7g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g336kcal41.4g0g18.6g0g
Valittu annoskoko109g168kcal20.7g0g9.3g0g
Annoskoko puolitettuna54g84kcal10.4g0g4.7g0g
Arvot/100g100g154kcal19g0g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=112367