Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 31g5.6kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Tonnikala öljyssä 24g45kcal6.4g0g2.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g31g7.8kcal0.4g1.3g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%16g25kcal0.4g0.4g2.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g171kcal15.2g5.8g9.2g0.6g
Valittu annoskoko109g85kcal7.6g2.9g4.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna54g43kcal3.8g1.5g2.3g0.2g
Arvot/100g100g79kcal7g2.7g4.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730