Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g56g101kcal13.9g1.6g4.3g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g38g45kcal1.1g1.9g3.8g0.2g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g2.8g3.2kcal0g0.6g0g0g
Valkosipuli 0.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g339kcal30.4g9.4g20g0.8g
Valittu annoskoko109g170kcal15.2g4.7g10g0.4g
Annoskoko puolitettuna54g85kcal7.6g2.4g5g0.2g
Arvot/100g100g156kcal14g4.3g9.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117