Kasvispannu suppiksilla

Kuori ja palastele kasvikset.

Kuumenna öljy pannulla.

Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä.

Mausta ja sekoittele silloin tällöin n. 10 min, anna halutua kannen alla n. 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sipuleena
AineksetMääräEnergiaPHRK
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka16g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Lanttu 25g7.2kcal0.3g1.2g0.1g0.5g
Porkkana 23g7.4kcal0.1g1.3g0g0.6g
Sipuli 13g3.8kcal0.2g0.6g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 16g2.9kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Thai sweet chili sauce (Eldorado) 30g0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Sinappi 0.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Balsamicokastike bianca (Rajamäki), annos 10g0.6g1.1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g13g3.7kcal0.1g0.5g0g0g
Rypsiöljy 1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g85kcal2g10.4g3g3.4g
Valittu annoskoko109g43kcal1g5.2g1.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna55g21kcal0.5g2.6g0.8g0.9g
Arvot/100g100g39kcal0.9g4.8g1.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=341091