Kirjolohirisotto

Aluksi silppua sipulit, paprika, porkkanat ja herkkusienet.

Kuullota sipulit öljytilkassa, lisää riisi ja kuullota, mausta currylla mustapippurilla ja tomaattipyreellä.

Sekoita.

Lisää 4 dl vettä ja kalafondi.

Hauduta n. 10 min. lisää porkkanat ja hetken päästä paprikat.

Hauduta vielä n. 10 min. lisää pakaste perneet ja herkkusienet, Kun herneet on lämmenneet lisää kala.

ripottele lopuksi päälle persilja silppua.

Tarjoa sitruuna lohkon kanssa.

ps. itse käytin savustettua kirjolohta mutta tähän käy melkein mikä kala tahansa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi (Pirkka)9g31kcal0.6g7.5g0g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 13g3.7kcal0.1g0.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g12g3.2kcal0.1g0.7g0g0.3g
Herkkusieni 6.3g1kcal0.1g0g0g0.1g
Herne, pakaste (rainbow)13g11kcal0.7g1.9g0g0.4g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.5g2kcal0.1g0.5g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g1.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Savustettu kirjolohifilee, OceanSea (125 g)19g24kcal4.3g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g172kcal12.6g24g2.8g2.4g
Valittu annoskoko109g86kcal6.3g12g1.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna55g43kcal3.2g6g0.7g0.6g
Arvot/100g100g79kcal5.8g11g1.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105317