Itämainen kasviskeitto

Paloittele ainekset suurehkoiksi lohkoiksi.

Kuullota sipuli, valkosipuli, paprikat, purjo, chili ja inkivääri- ja vihreä currytahna pienessä määrässä öljyä.

Lisää vesi, perunat, huuhdellut linssit ja mustapavut sekä kasvisliemikuutio.

Anna porista miedolla lämmöllä n.30 minuuttia.

Lisää parsakaali ja anna porista vielä 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Tupuna1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi47g0kcal0g0g0g0g
Linssi, vihreä, go green4.2g14kcal1.2g2.4g0g1.3g
Mustapapu (Gogreen), annos 380g11g11kcal0.9g1.6g0.1g0.9g
Paprika punainen 5.2g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 6.1g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Purjosipuli 4.7g1.1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 8.4g6.4kcal0.2g1.3g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 14g4.9kcal0.6g0.3g0g0.4g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.9kcal0.1g0.1g0.1g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.6g5kcal0g0g0.6g0g
Inkivääritahna (Pirkka Aasia, 100g)0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Vihreä currytahna0.5g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g101kcal6.8g13g1.8g6.2g
Valittu annoskoko109g51kcal3.4g6.5g0.9g3.1g
Annoskoko puolitettuna55g25kcal1.7g3.3g0.5g1.6g
Arvot/100g100g46kcal3.1g6g0.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238797