Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g4.6g2.5kcal0.3g0.1g0.1g4.6g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 22g14kcal0.7g1.1g0.8g0g
Oliiviöljy 6.6g58kcal0g0g6.6g0g
Kananmuna kuoreton 24g34kcal3g0.1g2.5g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)8.8g8.8kcal1.4g0.1g0.3g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)22g18kcal0.5g2.8g0.4g0.8g
Ketsuppi, Pirkka6.6g7kcal0.1g1.6g0g0.1g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)3.3g6.2kcal0g1.5g0g0.1g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g11g36kcal3g0g2.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana218g369kcal18g14.6g26.6g11.2g
Valittu annoskoko109g185kcal9g7.3g13.3g5.6g
Annoskoko puolitettuna55g92kcal4.5g3.7g6.7g2.8g
Arvot/100g100g169kcal8.3g6.7g12.2g5.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458