Kukkakaali-parsakeitto

250g kukkakaalia
250g parsakaalia
2 dl kevytkermaa 15%
1 iso sipuli
8 g oliiviöljyä
1 kasvisliemikuutio
mustapippuria

Pilko kaalien kukinnot ja sipuli.

Kuullota ison kattilan pohjalla öljyssä ensin sipuli ja lisää kaalit, kuullota hetki ja lisää vettä, niin että kaalit peittyvät.

Kunnes vesi kiehuu, niin lisää kasvisliemikuutio, kerma ja mustapippuri.

Sekoita.

Anna kiehua 10min.

Soseuta keitoksi sauvasekoittimella.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 270 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 333g80kcal6g7.3g1g7.7g
Sipuli (kuorittu)133g36kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Parsakaali brokkoli 333g117kcal15.4g6.5g1g8.3g
Kasvisliemikuutio, Knorr13g37kcal1.1g1.3g3.2g0.2g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)267g427kcal7.2g7.2g40g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2160g1394kcal62.8g57.4g91g37g
Valittu annoskoko1080g697kcal31.4g28.7g45.5g18.5g
Annoskoko puolitettuna540g349kcal15.7g14.4g22.8g9.3g
Arvot/100g100g65kcal2.9g2.7g4.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443139